Akta Pembahagian 1958 - Balan, P; Salim, Rafiah (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Tujuan makalah ini adalah untuk mendalami Akta Pembahagian 1958 yang mengaturkan pembahagian harta pesaka seseorang bukan Islam yang berdomisil di Semenanjung Malaysia dan meninggal dunia tak berwasiat.