Takaful: Sistem Insuran Bersama Secara Islam Di Malaysia – Amalan Dan Undang-Undang - Ramlah, Nik (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Takaful: Sistem Insuran Bersama Secara Islam Di Malaysia – Amalan Dan Undang-Undang