Akta Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan 1994 - Balan, P (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Kepesatan pembangunan ekonomic di negara ini telah mula menimbulkan suatu isu yang walaupun telah lama wujud tetapi menjadi semakin ketara sejak akhir-akhir ini.