Keadilan Kontrak: Perspektif Bandingan Undang-Undang Kontrak Indonesia Dan Malaysia - Hussain, Shaik Mohd Noor Alam S M (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Keadilan Kontrak: Perspektif Bandingan Undang-Undang Kontrak Indonesia Dan Malaysia – Shaik Mohd Noor Alam